• Aanbiedingen

!

Zakelijk glasvezel in Oss

E-Fiber gaat in heel Oss, inclusief industrieterreinen, kernen en buitengebieden gratis glasvezel aanleggen.

In juni wordt gestart op Industrieterrein Landweer. Wij zijn zakelijk E-Fiber informatiepunt. Je kunt bij ons terecht met vragen, voor advies en om aan te melden voor een glasvezelabonnement. De koffie staat klaar!

De Witjes Productions

Landweerstraat-Zuid 138C
5349AK, Oss
https://www.dewitjes.nl/glasvezel

Aanlegplanning: https://www.dewitjes.nl/glasvezel/planning 


!

Harry van Erp

U kunt bij ons ook terecht voor een schilder-stukadoor–loodgieter-timmerman. En het leveren van vloerbedekking etc.

Ook voor handy– man diensten en het leveren van huismeesters.

Wij hebben een nieuwe verhuisauto aangeschaft met container afzetbakken. (inhoud + 45 m3). Deze kunnen eventueel bij de klant neergezet worden zodat zij die dan zelf kunnen laden en lossen.

Vergeet je Stadspas niet!

Tel. 0412632069
W. www.harrievanerp.nl 
E. info@harrievanerp.nl

harryvanerp

!

Taxibedrijf Suppers Oss

Taxivervoer voor VGZ-Zorgverzekeraar van en naar Zorginstellingen op vertoon van machtiging, 50,00 retour voor eigen bijdrage.

Vergeet je Stadspas niet!

Tel. 0412622410
W. www.taxibedrijfsuppers.nl 
E. info@taxibedrijfsuppers.nl

Bezitters van een Stadspas kunnen profiteren van extra aanbiedingen. Dus naast vijf procent korting op een aankoop, kan de consument óók gebruik maken van talloze extra aanbiedingen. Op deze pagina staan alle aanbiedingen van de deelnemende bedrijven vermeld. Elke deelnemer heeft zijn eigen aanbieding en deze is dus ook alleen maar in die betreffende zaak verkrijgbaar. De aanbiedingen zijn een beperkte tijd geldig en wisselen regelmatig.
Wie wil nu niet van deze prachtige aanbiedingen profiteren? Het is dus zeker de moeite waard om van tijd tot tijd eens een kijkje op deze pagina te nemen. Consumenten zonder Stadspas kunnen géén gebruik maken van de korting en de extra aanbiedingen. Stadspas Oss is kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele druk– en zetfouten die in deze advertenties staan.